top of page

Інспектор Муніципальної варти переміг у поєдинку Ліги кулачних боїв «Mahatch» (ВІДЕО 18+)

Інспектор групи швидкого реагування ірпінської Муніципальної варти Олексій Широков здобув переконливу перемогу технічним нокаутом у поєдинку, організованому українською Лігою кулачних боїв «Mahatch».

24-річний Олексій – кандидат у майстри спорту з боксу, призер міжнародного турніру. До своєї мети Олексій став йти ще з 15 років, вдосконалюючи свої навички боксу. Олексій підійшов до бою з суперником в якості переможця кубка Києва з боксу, переможця чемпіонату Луганської області та міжнародного турніру з боксу.


Суперником Широкова був полтавець Валентин Моложон на прізвисько «Десант» – 25 років, КМС із боксу, чемпіон десантно-штурмових військ України із армійського рукопашного бою. Обидва бійці – дебютанти Ліги. Після влучних ударів Олексія «Десант» не зміг продовжувати бій уже в першому раунді, сутичка завершилася на 48-й секунді.

Вітаємо Олексія, бажаємо йому наснаги, майбутніх звершень та перемог!


Примітка: «Махач» новий промоушн боїв на голих кулаках без рукавичок в Україні, перші поєдинки були прведені наприкінці минулого року. У боях беруть участь як професійні спортсмени, так і аматори. Б’ються без рукавиць, заборонені удари ліктями й ногами та боротьба в партері. Бій триває 3 раунди по 2 хвилини. 10 секунд дається бійцю щоб піднятись після нокдауну, у поєдинках можлива нічия. Головний суддя змагань – чотириразовий чемпіон світу з боксу (WBA) 2009–2012 рр. В’ячеслав Сенченко.


👊 Mahatch season 2

Валентин Моложон Олексій Широков


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page