top of page

Ірпінський терцентр підключено до пульту централізованої охорони муніципальної варти

Під наглядом муніципальної варти знаходяться більшість ірпінських комунальних закладів освіти, медицини, спорту, соціальних установ та служб забезпечення життєдіяльності міста. Вони підключаються до пульту централізованої охорони, основна функція якої – цілодобове спостереження за станом встановленої на об'єкті системи безпеки.

Нещодавно до пульту централізованої охорони комунальних закладів і установ було підключено новий об'єкт – Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ірпінської міської ради, який розташований за адресою вул. Тургенівська, 15. Ірпінський терцентр соц. обслуговування відповідно до визначених функцій надає допомогу і підтримку одиноким непрацездатним громадянам похилого віку та інвалідам різних категорій.


Приміщення терцентру були обладнані датчиками охоронно-тривожної сигналізації, стаціонарною та переносною «тривожними кнопками».


Відтепер у разі виникнення будь-яких позаштатних ситуацій соціальні робітники мають змогу скористатися «тривожною кнопкою». Один клік — і підмога в дорозі. Виїзд групи швидкого реагування муніципальної варти здійснюється у випадку знаходження в приміщенні агресивних людей, спробах крадіжки матеріальних цінностей або псування комунального майна тощо.


А заявдяки датчикам здійснюється цілодобове відстеження сигналів від систем охоронних і тривожних сигналізацій для реагування і припинення можливих несанкціонованих проникнень на об'єкт.


Після отримання сигналу екіпаж групи реагування в короткі терміни (за 5-10 хвилин) прибуває на місце виклику.


«Гаряча лінія» Муніципальної варти Ірпінської міської ради: (073) 07-00-557 (+Viber, Telegram, WhatsApp), (045 97) 60-400 (цілодобово).


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page