top of page

Упіймали крадія велосипеда

Протягом останніх двох тижнів в центрі Ірпеня було зафіксовано кілька фактів крадіжок велосипедів, які сталися в зонах, недоступних камерам відеоспостереження. Та, як кажуть, кожен злочин чекає свого покарання.

25 вересня о 18:45 до патрульних інспекторів «Муніципальної варти» Сергія Антонюка і Андрія Котляра звернулася жінка зі скаргою: у неї зі стоянки біля студії танцю «Адажіо» (вул. Слов’янська) вкрали велосипед марки TRINKS червоно-чорного кольору.

Про це ж до чергової частини МВ надійшло повідомлення від жінки, яка стала свідком крадіжки велосипеда.

Інспектори МВ обійшли всі прилеглі території, двори, та вкраденого велосипеда не знайшли. На місце злочину приїхала поліція. Поліцейські та інспектори МВ подивились відеоархів з камери відеоспостереження на розі будинку № 4 по вул. Шевченка і встановили особливі прикмети злочинця: чоловік, віком біля 30 років, середнього зросту, худощавої статури, одягнений в чорну спортивну куртку з білими написами на рукавах та чорні кросівки з білою підошвою.

Пізніше, близько 21:00, під час патрулювання площі Шевченка, інспектори МВ помітили чоловіка з такими ж прикметами біля магазину «Фора» і запропонували йому проїхати до відділу Національної поліції. Інспектори, діючи в рамках Закону України «Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону», доставили даного громадянина до відділу Національної поліції в Ірпені, де він зізнався у скоєнні злочину. Як виявилося, ця особа раніше притягалася до кримінальної відповідальності. Знайшовся і велосипед, який крадій устиг здати до одного з ломбардів Ірпеня.


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page