top of page

В Ірпені святкують День міста!

6 жовтня ірпінчани відзначали День міста у стилі «Чікаго-двіж». Локації для відпочинку та виступів джаз і рок музикантів, фотозони були оформлені у стилі фільмів про чіказьких ганстерів. Цього дня жителі Ірпеня отримали у подарунок новий парк Незнайка, названий на честь головного героя книжки письменника Миколи Носова, чиє дитинство пройшло в Ірпені.

Однією з головних подій святкування Дня міста стала церемонія вручення подяк, нагородних знаків та відзнаки «Гордість міста». Серед нагороджених – працівники КП «Муніципальна варта»: Ольга Вишневецька, Роман Левенець, Віктор Боєправ, Олександр Симоненко, Тетяна Кондратюк та Андрій Котляр.

Центр міста став майданчиком для дитячих і дорослих розваг – безліч каруселей, батутів для стрибків, навіть величезне оглядове колесо перед будівлею міськради. До пізнього вечора продовжувалось гуляння. Звичайно, для працівників «Муніципальної варти», які забезпечували разом із Національною поліцією громадський порядок під час свята, цей день був дуже відповідальним. Інспектори МВ несли чергування на площі Шевченка, площі Творчого Духу, у новому парку Незнайка, перекривали та регулювали рух транспорту, забезпечуючи вільну пішохідну зону в центрі міста.


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page