top of page

Операція «Ялинка» пройшла успішно

2 тижні тривала операція «Ялинка» в Ірпінському регіоні – «Муніципальна варта» разом з Ірпінським відділком Національної поліції проводила рейди і перевірки дотримання чинного законодавства під час передноворічної торгівлі ялинками. Хочеться відзначити, що системна робота, проведена контролюючими органами протягом декількох років, дала свої результати. В Ірпінському регіоні практично не було порушень правил торгівлі новорічними ялинками. Ялинки, в основному, продавалися у місцях, визначених міською владою і були з чіпами. Але декілька протоколів про адміністративне порушення інспектори «Муніципальної варти» все ж склали. Це були правопорушення: продаж ялинок у невстановлених місцях і продаж ялинок без чіпів. Продавці правильно реагували на протоколи і виправляли недоліки.

І у продавців, і у покупців не було взаємних претензій, рівень торгівлі – європейський. Не було стихійних ринків продажу ялинок, які «виросли на городі», як це мало місце у минулі роки.

«Муніципальна варта» вітає всіх ірпінчан та гостей міста з Новорічними святами і закликає відзначати Новий рік цивілізовано, поважаючи інтереси тих, хто поруч!


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page