top of page

Не дали замерзнути безхатченку

26 січня о 19:40 до чергової частини «Муніципальної варти» повідомили, що на площі біля Алеї Слави на снігу замерзає людина. Інспектори групи швидкого реагування, прибувши на місце події, побачили чоловіка, якого марно намагалися підняти на ноги кілька перехожих. Небайдужі перехожі також викликали «швидку допомогу». Інспектори МВ підняли чоловіка на ноги і розпитали про його проблеми. Постраждалий говорив дуже невиразно, хоча і стверджував, що не вживав ні алкоголю, ні наркотиків. Свіжий синець під оком свідчив, що чоловіка нещодавно побили, але він не пам’ятав – хто.

Лікар «швидкої», що прибула на виклик, упізнала у потерпілому свого постійного клієнта, якого рятувала від морозу три дні тому, а перед Новим роком витягала з калюжі на площі і доправляла до лікарні. На цей раз, пересвідчившись, шо у чоловіка немає ніяких ушкоджень, лікар на кареті «швидкої допомоги» доправила його у Пункт обігріву в Парку ім. В. Правика. Там чоловік зміг випити гарячого чаю й зігрітися.

Шановні мешканці та гості міста Ірпінь!

У холодну пору року будьте особливо уважні до себе, своїх ближніх, а також незнайомих людей. Адже при мінусовій температурі загроза переохолодження та замерзання зростає, що може призвести до трагічних наслідків.

Телефонуйте на «Гарячу лінію» муніципальної варти: (04597) 60-400; (073) 07-00-557.


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page