top of page

Муніципальна варта разом із пожежниками гасила заплаву

У сонячний теплий день 23 березня дві жительки Ірпеня, прогулюючись біля річки в районі 6-ї лінії, побачили, що горить суха трава у заплаві, а підійшовши ближче, помітили й самого підпалювача. Вони повідомили про це у чергову частину «Муніципальної варти». Черговий викликав на заплаву пожежників. На місце події виїхала група швидкого реагування ГШР. На той час пожежа захопила велику територію, бо було вітрено.

Інспектори МВ збивали полум’я лопатою, закидали землею. Їм вдалося загасити активний вогонь майже на всій площі вигоряння. Справу завершили професійні пожежники, направляючи воду із брандспойту на ділянки, які ще диміли.

Чоловіка, який, за словами свідків, винен у підпалі сухої рослинності в заплаві, привів до машини Муніципальної варти рятувальник, який обходив територію пожежі. Підпалювачем виявився 64-літній місцевий житель. На нього було складено протокол про адміністративну відповідальність за статтею 152 КУпАП та п.п. 1.30 Правил благоустрою міста Ірпінь, яка передбачає відповідальність за спалювання на території міста сухої рослинності та побутових і будівельних відходів.


Шановні громадяни!


Зумисний підпал сухої трави, як і підпал з необережності можуть призвести до сумних наслідків. Будьте свідомими: якщо ви стали свідками підпалу, або спроби підпалу сухої рослинності та відходів на території міста Ірпінь, по можливості робіть фото і відео-фіксацію та телефонуйте на «Гарячу лінію» Муніципальної варти: (073) 07-00-557; (04597) 60-400. Фото і відео матеріали відсилайте на Viber за номером (073) 07-00-557.

Правопорушника можна притягти до відповідальності тільки спіймавши «на гарячому», коли є документальне підтвердження його дій.


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page