top of page

Коли на вулиці спекотно, будьте обережні з вживанням алкоголю

Так, за один день, суботу 27 липня, в центрі міста сталося кілька випадків, коли люди «відключалися» і навіть непритомніли, в результаті алкогольного сп’яніння. Інспектори «Муніципальної варти» надавали їм домедичну допомогу.


Молодій жінці стало зле на площі біля фонтанів. Інспектор «Муніципальної варти» викликав «швидку» допомогу та супроводив жінку до машини медиків. Жінка, увійшовши до салону «швидкої», втратила свідомість. Лікарі привели її до тями, але від госпіталізації жінка відмовилася. Та, пройшовши самостійно 15 метрів, вона знову втратила свідомість. Потерпілу відвезли до Ірпінської міської лікарні.

Молодий чоловік, одягнений у біле, облюбував для відпочинку зелений газон біля залізничного вокзалу. Інспектори МВ обірвали його хмільний сон, порекомендувавши їхати додому. Чоловік попрямував у сторону зупинки електрички, але через деякий час інспектори знову застали його на тому ж самому місці. Відправити хлопця додому вдалося лише з третьої спроби.

У парку «Центральний» інспектори МВ виявили жінку, яка у стані алкогольного сп’яніння нерухомо лежала на газоні неподалік від пішохідної доріжки. У процесі надання домедичної допомоги, жінка прийшла до тями, але від кваліфікованої медичної допомоги відмовилася. Допомагаючи собі нецензурною лайкою, жінка покинула територію парку.

Шановні мешканці міста!

«Муніципальна варта» попереджає, що вживання алкоголю, особливо у спекотні дні, може мати негативні наслідки для вашого здоров’я.

Під час літньої спеки радимо пити більше води, а якщо відчуваєте, що перегрілися на сонці, охолоджуйте окремі частини тіла змоченою у прохолодній воді хустинкою.


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page