top of page

«Муніципальну варту» замовляли?

Якщо ви хочете якось урізноманітнити святкування свого Дня народження, щоб одержати незабутні емоції, а заодно ознайомитися з законами України, які регламентують Правила поведінки у громадських місцях, викликайте «Муніципальну варту» та наряд Національної поліції!


Для цього навіть не потрібно телефонувати до вищезгаданих організацій – просто підіть у будь-який з парків Ірпеня, сядьте на лавочку (бажано біля дороги, де гуляють мами з дітьми), розкладіть випивку та закуску – і святкуйте на повну!

А коли приїдуть інспектори МВ і декілька разів розтлумачать вам, що у громадських місцях заборонено розпивати алкогольні напої та знаходитися у нетверезому стані, не забудьте використати набір нецензурної лайки та образливих слів на їх адресу, при цьому демонстративно продовжуючи пити пиво.

Хто протримається більше 15 хвилин, аргументуючи свої протиправні дії тим, що він законів не читає, отримує бонус плюс – приїзд поліцейських, які ще кілька разів повторять недолугим громадянам правила поведінки у громадських місцях та випишуть на них Постанову про вчинення адміністративного правопорушення.

Для любителів екстриму ще є додаткова «послуга»: «Супротив вимогам поліцейського або інспектора МВ з елементами погроз і ненормативної лексики», до якої додається екскурсія до відділку поліції, можливо із застосуванням спецзасобів. Але така послуга обійдеться значно дорожче.

Тож, святкуйте на здоров’я! Ласкаво просимо до клубу «людиноподібних Hominidae».





Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page