top of page

З вантажівки випала цегла під час руху


28 вересня о 08:49 в черговій частині Муніципальної варти камерами відеоспостереження був зафіксований факт розсипання цегли з кузова вантажного автомобіля під час руху на кільці біля «Ірпіньводоканалу».

Даний вантаж перевозили в кузові без відповідного закріплення, внаслідок чого він частково розсипався по дорозі. Виїхавший на місце події екіпаж інспекторів Муніципальної варти склав на водія вантажівки протокол про адміністративне правопорушення за статтею 152 КУпАП, а також провів роз'яснювальну роботу щодо необхідності перевірки надійності розташування і кріплення вантажу до початку руху, а під часу руху — обережної їзди, щоб запобіги його падінню. Водій вантажівки визнав свою провину, та сам прибрав проїзну частину.

Пам'ятайте, що перевезення вантажу дозволяється тільки за умови, що він не наражає на небезпеку учасників дорожнього руху, не порушує стійкості ТЗ і не утруднює керування ним, не створює шуму, не піднімає пилу та не забруднює проїзну частину і навколишнє середовище.

 

Шановні громадяни! У випадку виявлення порушень благоустрою міста потрібно повідомити про це на цілодобову «гарячу лінію» Муніципальної варти за тел.: (04597) 60-400 або (073) 07-00-557. За вказаним мобільним номером ви можете повідомити про факти порушення благоустрою міста з фото- та відео фіксацією за допомогою месенджерів Telegram, Viber, WhatsApp. Не будьте байдужими!

 

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page