top of page

Муніципальна варта допомогає комунальним службам міста


1 жовтня о 10:00 до чергової частини Муніципальної варти звернулась за допомогою «Служба захисту та лікування тварин» КП «Управління благоустрою міста» ІМР.


В квартирі багатоповерхового будинку по вулиці Северинівській знаходився труп жінки, а також 11-ть собак, які не давали працівникам поліції можливості провести слідчі дії.

Виїхавший на місце події екіпаж інспекторів Муніципальної варти побачив, що квартира померлої знаходилась в жахливому стані — відсутні нормальні комунікації та освітлення, гори сміття та фекалій, абсолютно антисанітарні умови, а сморід від квартири поширився на увесь під'їзд. І так абсолютно занедбану квартиру собаки розгромили ще більше, адже залишились на тиждень без їжі та води, та шукали щось поживне. 🐕 Спільними зусиллями працівників «Служби захисту та лікування тварин» та інспекторів Муніципальної варти всі собаки були успішно виловлені, й залишились цілі и неушкоджені!


Ось в таким умовах іноді доводиться працювати нашим комунальним службам, і Муніципальна варта завжди готова прийти на допомогу! 📞(045 97) 60-400; 📱 (073) 070-05-57.

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page