top of page

Війна інтересів, або чому все має бути вирішено в правовому полі


За повідомленнями небайдужих громадян 5 жовтня 2019 року, на території між двома ірпінськими житловими комплексами по вул. Університетській, а саме ЖК «Карат» та ЖК «Київський», невідомі особи почали встановлювати на парковці металеву конструкцію. Виїхавший на місце наряд інспекторів Муніципальної варти поспілкувався з робітниками, які займались монтажем конструкції на земельній ділянці комунальної власності міста, та встановив, що роботи проводяться без дозвольних документів. Підійшовший пізніше чоловік, який представився головою ОСББ ЖК «Київський», розповів що замовив встановлення металевої конструкції задля огородження сміттєвих баків, в які викидують сміття також мешканці інших будинків, не сплачуючи кошти за вивезення. З його слів, він подавав запит до Ірпінської міської ради з цього питання, і хоча відповіді ще не отримав, а отже не мав дозволу на встановлення даної конструкції, роботи вирішено розпочати негайно. Інспекторами МВ на нього був складений протокол про адміністративне правопорушення за статтею 152 КУпАП та п.п. 1.24 Правил благоустрою міста Ірпінь).

Підійшовший трохи згодом молодий чоловік, котрий назвався жильцем сусіднього ЖК «Карат», незгодним зі встановленням конструкції, почав словесну перепалку з робочими. Спровокувавши їх, останні здійснили спробу нападу на провокатора, і тільки завдяки професійним діям інспекторів Муніципальної варти справа не дійшла до бійки з невідомими наслідками. Щоб втихомирити нападників, інспектори навіть вимушені були застосувати спецзасоби.

Шановні громадяни! Звертаємо вашу увагу на те, що всі ми живемо в правовій країні, і всі питання мають бути вирішені виключно в правовому полі!

 

У випадку виявлення порушень благоустрою міста потрібно повідомити про це на цілодобову «гарячу лінію» Муніципальної варти за телефонами: 📞(04597) 60-400 або 📱(073) 07-00-557. За вказаним мобільним номером ви можете повідомити про факти порушення благоустрою міста з фото- та відео фіксацією за допомогою месенджерів Telegram, Viber, WhatsApp. Не будьте байдужими!

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page