top of page

У школах та дитсадках Ірпеня встановлені «тривожні кнопки»


Нагадуємо батькам, вчителям і учням, що всі територіально розташовані в межах Ірпеня заклади освіти — школи, дитячі садочки, заклади позашкільної освіти, в т.ч. ДЮСШ, підключені до кнопки тривожного виклику групи швидкого реагування «Муніципальної варти». Кнопки були встановлені в рамках міської програми «Безпечне місто» задля посилення режиму безпеки в освітніх закладах, адже всі батьки хочуть бути впевненими в тому, що поки їх дитина знаходиться в навчальному закладі — вона у повній безпеці.

Дані системи оповіщення розміщені в загальнодоступних місцях, і виглядають наступним чином:

Ними потрібно користуватись в разі проникнення у приміщення сторонніх агресивних людей, виникнення ситуації, яка може загрожувати здоров’ю та спокою дітей і вчителів, спробах крадіжки матеріальних цінностей, спробах псування комунального майна, та інших надзвичайних ситуаціях, вказаних на інформаційних табличках під кнопкою тривожного виклику.

Після отримання сигналу група швидкого реагування «Муніципальної варти» в короткі терміни (за 5-10 хвилин) прибуде на місце виклику, а саме до центрального входу в приміщення, і буде слідувати до місця розташування кнопки тривожного виклику. Працездатність яких перевіряється кожного місяця згідно встановленого графіку. ❗ При випадковому натисканні на кнопку, або хибному виклику, потрібно негайно зателефонувати до чергової частини «Муніципальної варти» по одному з цілодобових номерів телефонів: 📞 (04597) 60-400, 📱 (073) 070-05-57. Шановні вчителі та батьки! Будь-ласка, проінформуйте дітей про наявність такої кнопки у вашому навчальному закладі. Діти — найцінніше, що є в нашому житті, і «Муніципальна варта» робить все можливе для їх захисту та безпеки!

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page