top of page

Муніципальна варта йде у двори!


Потрапляючи на прийом чи звертаючись на «гарячу лінію» першого заступника Ірпінського міського голови — Олександра Маркушина, жителі нашого міста зауважують, що завдяки присутності муніципальної варти підтримується громадський порядок в парках, скверах, на центральній площі, проте існує проблема порушень громадського порядку та певних норм поведінки в місцях, де інспектори муніципальної варти не здійснюють патрулювань. Мешканці багатоповерхівок зауважують, що при зверненнях в разі порушень громадського порядку на прибудинковій території їх будинків, муніципальна варта по причині того що це не її зона відповідальності, рекомендує звернутися до поліції. З 1-го лютого, в якості експерименту, ірпінська муніципальна варта готова реагувати на звернення які надійшли на цілодобову «гарячу лінію» МВ по проблемах дворових територій наступного характеру: - порушення громадського порядку; - розпиття алкогольних напоїв;

- наявність підозрілих осіб;

- засмічення місць загального користування;

- порушення правил благоустрою міста Ірпінь;

- порушення правил тримання собак і котів. Шановні громадяни, по можливості робіть фото та відеофіксацію правопорушень! У разі якщо виявлене адміністративне правопорушення буде в компетенції МВ, інспектори відреагують відповідно до чинного законодавства — при малозначності порушення інспектор може обмежитись усним зауваженням, а якщо воно більш серйозне — скласти адмінпротокол.

У випадку неналежності порушення до меж компетенції муніципальної варти, правопорушник і матеріали, які підтверджують факт правопорушення, будуть передані правоохоронним органам для подальшого реагування.

Зверніть увагу, реагування можливе виключно за умови наявності заявника (свідка)! Це ваш дім, і саме ви в першу чергу маєте бути зацікавлені у тому, щоб на дворовій території було безпечно і комфортно для вас та інших жильців!

«Гаряча лінія» муніципальної варти працює 24/7: 📞(045 97) 60-400; 📱 (073) 070-05-57.

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page