top of page

За несанкціоноване розклеювання оголошень можна отримати штраф

Дуже часто елементи благоустрою, фасади будівель, стовбури дерев слугують стендами для розвішування рекламно-інформаційних матеріалів. Таке явище є недопустимим! Проходячи по вулицям більшості українських міст і розглядаючи стовпи, можна помітити, що деякі з них схожі на новорічні ялинки, тільки замість красивих іграшок – товстий шар різнокольорових розклеєних оголошень. Такі, на перший погляд, дрібниці, псують зовнішній вигляд міста, а також спричиняють безліч клопоту, який виражається в додатковій роботі комунальних служб з приведення естетичного вигляду стовпів до ладу.

На щастя, такі проблеми стосуються Ірпеня в меншій мірі – тут за цим слідкують! Як от вчора, 21 квітня, коли патрульний екіпаж муніципальної варти став свідком розклеювання чоловіком рекламних оголошень на розі вулиць Університетська та Тургенівська, і припинив правопорушення.

Ми звертаємося до громадян, які пропонують різного роду послуги, з проханням бути свідомими і дотримуватись вимог «Правил благоустрою м. Ірпеня». Розвішуйте свої рекламні матеріали лише у відведених для цього місцях! Для розміщення подібних оголошень в Ірпені встановлено спеціальні тумби та дошки оголошень. До того ж, в сучасному світі найбільш дієвий спосіб розміщення реклами (особливо в період карантину) – мережа інтернет.

В Ірпені категорично заборонено розклеювати рекламні оголошення у невідведених для цього місцях. За несанкціоноване розклеювання по місту оголошень рекламного характеру передбачається адміністративна відповідальність у формі накладення штрафу у розмірі від 340 до 1360 грн. для громадян та від 850 до 1700 грн. для посадових осіб. Якщо ж з таким ганебним явищем не боротися і не присікати, то дуже скоро станемо свідками подібної сумної картини, яка спостерігається в інших населених пунктах:

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page