top of page

Ірпінська муніципальна варта прийняла участь у спільних заходах з охорони і забезпечення громадськог


13-го березня відбувся другий етап планових спільних заходів по охороні громадського порядку на території Київської області, в якому беруть участь громадські формування з охорони громадського порядку Київщини разом з органами Національної поліції України.


На цей раз, громадське формування з охорони громадського порядку «Ірпінська муніципальна варта» (яке діє на базі нашого комунального підприємства), спільно з поліцією та іншими ГФзОГП нашої області, а саме «Варта Обухова», «Боярський міський патруль», «Спецзагін «Дельта» (м.Вишневе), та «Граніт» (с. Тарасівка), проводили заходи по укріпленню громадської безпеки у місті Вишгород. Всі перелічені ГФзОГП являються членами громадської спілки «Громадська безпека +380». Зведені наряди патрулювали вулиці, місця з найбільшою концентрацією правопорушень та можливого вживання наркотиків, реагували на розпиття алкогольних напоїв та куріння в громадських місцях, проводили профілактичні бесіди з громадянами тощо.


«Ірпінська муніципальна варта» й надалі буде приймати участь у заходах, спрямованих на забезпечення безпеки в нашому регіоні! Нагадаємо, що ми одне з небагатьох формувань, яке в 2019-му році отримало вітальний лист від голови Київської обласної державної адміністрації за ініціативність, активну громадську позицію і належну організацію заходів з публічної безпеки на Київщині.

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page