top of page

Створено загальноміський громадський штаб із забезпечення правопорядку на території Ірпеня на період

Звернення керівника «Муніципальної варти» Ірпінської міської ради Миколи Ковальчука щодо обмежувальних заходів і участі громадян в охороні громадського порядку на території Ірпеня на період карантину і можливого надзвичайного стану

Шановні ірпінчани! Бажаю здоров’я!

Хвороба, спричинена коронавірусом, шириться Україною. Кожного дня ми стаємо свідками нових підтверджених випадків, ми розуміємо і повинні бути готові до того, що їх ставатиме все більше. Ірпінь не стане виключенням – вірус буде ширитися і нашим містом, а система охорони здоров’я з ряду причин може бути не в змозі витримати навантаження. Наше місто має бути готовим не допустити найгіршого сценарію, який може завдати пандемія коронавірусу. Кожний з нас, мешканців Ірпеня, повинен продемонструвати високий рівень свідомості і відповідальності.


Ірпінська міська рада в особі першого заступника міського голови Олександра Маркушина, Ірпінський відділ Національної поліції України в особі начальника полковника Валерія Євтушенка, громадське формування «Ірпінська муніципальна варта» в особі начальника штабу Миколи Ковальчука, створили загальноміський громадський штаб з охорони та забезпечення правопорядку на території Ірпеня. Штаб, розташований в Ірпені по вул. Шевченка 2-А в будівлі Ірпінської міської ради, починає діяти з 25-го березня і формує резерв з активних громадян, які готові долучитись до заходів зі спільного патрулювання з працівниками поліції на період проведення карантинних заходів і можливого введення надзвичайного стану.


Керуючись Законом України «Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону», запрошуємо мешканців міста долучатися до спільних заходів з Національною поліцією, Національною гвардією, ДСНС, задля забезпечення громадського порядку та дотримання громадянами обмежувальних заходів – для цього залишайте свої контакти на цілодобову гарячу лінію муніципальної варти за тел. (073) 070-05-57 або (045 97) 60-400. Крім громадян, закликаємо долучитись до роботи штабу зареєстровані на території ірпінського регіону громадські формування з охорони громадського порядку: «Приірпіння» (керівник Смолянчук О. І.); «Варта Приірпіння» (керівник Даніш С. П.); «Сигнал – 2» (керівник Бондаренко В. І.); «Оберіг» (керівник Чернищук А. П.); «Каскад». (керівник Гаєвський С. М.); «Пересвіт» (керівник Ващенко В. М.).

Жоден карантин не зупинить мародерів, крадіїв, злочинців та інших антисоціальних елементів. Хто, як не ми, члени ірпінської громади, зацікавлені в безпеці на наших вулицях і в наших дворах. Підставимо плече поліцейським, рятувальникам і медикам. Разом ми сила!


З повагою, Микола Ковальчук,

координатор громадського штабу з охорони громадського порядку міста Ірпеня

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page