top of page

Зламав тую...на закуску до пива!

25 березня при патрулювання площі ім. Шевченка, інспектори муніципальної варти Ірпінської міської ради стали свідками того, як невідомий чоловік ламає гілки висадженої на площі декоративної туї. На питання навіщо він це робив, чоловік цілком серйозно відповів що відламав гілку собі...на закуску до пива, бо нічого іншого в нього не було!

Як виявилось, це була не єдина шкода, яку заподіяла дана особа — в його сумці було виявлено викопані з коренем кущики нарцису та молода туя. Правопорушник розповів, що вкрав їх в парку, а також зізнався що минулого вівторка ще поцупив магнолії з парку ім. Правика. Бодай перелічене цей унікальний персонаж викопав не на закуску до алкогольних напоїв, а щоб подарувати своїй жінці...

Для встановлення особи була викликана поліція, представники якої по приїзду склали адмінпротокол за розпиття пива в громадському місці за ст. 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а інспектори муніципальної варти склали адмінпротокол за незаконне знищення зелених насаджень за ст. 152 КУпАП.


Як висновок до цієї історії можна сказати тільки одне — краще вести здоровий спосіб життя!

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page