top of page

Дитячі і спортивні майданчики – не місце проведення часу в період карантину

Шановні громадяни! Карантин — це не канікули. Нинішні реалії такі, що дитячі та спортивні майданчики сьогодні не місце для прогулянок та активного дозвілля. Однак не всі з розумінням ставляться до цього. Відправляючи дітей на дитячий майданчик, самому займаючись на спорт майданчику, відбувається безпосередній контакт з обладнанням, з яким до вас міг контактувати носій коронавірусу (або ви самі можете бути носієм не знаючи цього, та наражатимете на небезпеку інших). Про це інспектори муніципальної варти Ірпінської міської ради вкотре нагадали батькам, які попри все бавляться зі своїми дітьми на майданчиках. Закликаючи до відповідального батьківства під час карантину, зменшуємо ризик захворювання малечі.

Під час карантину дитячі та спортивні вуличні комплекси — не місце для дозвілля, заборона відвідування була встановлена не просто так! Ми вже місяць на карантині, і в Ірпені немає масового поширення коронавірусної інфекції якраз по причині свідомості нашої громади, так як більшість людей дотримуються правил карантину. Бережіть дітей та себе, слідуйте простим рекомендаціям аби уберегти себе і своїх рідних. Всім бажаємо здоров‘я!


PS. Звертаємось до ОСББ, управляючих компаній нашого регіону, з проханням на період карантину огородити дитячі та спортивні майданчики на територіях своїх ЖК попереджувальною стрічкою та стретч плівкою, якщо цього до цих пір не було зроблено.

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page