top of page

Підстава на дорозі. В Ірпені велосипедист зімітував ДТП.

Камери відеоспостереження муніципальної варти Ірпінської міської ради зафіксували факт імітації ДТП і введення в оману працівників поліції і громадськості.


Даний інциндент відбувся вчора о 18:17, і вже через півгодини в фейсбуці з'явився допис про те, що в Ірпені по вул. Соборна (поблизу кільця біля Ірпіньводоканалу) нібито збили велосипедиста. Але завдяки міським камерам відеоспостереження стало відомо, що реальна картина була іншою, в чому ви самі можете переконатися.


Уважно подивіться додане нижче відео, як недобропорядна людина, сама порушуючи правила дорожнього руху, перетинає дорогу на велосипеді по пішохідному переходу, а потім імітує ДТП, підкладаючи свій ровер під колеса мікроавтобусу.

Прим.: Велосипедистам не можна перетинати дорогу по пішохідному переходу, так само як і розвертатися на пішохідному переході. У цьому випадку потрібно встати з велосипеду і перевести його через дорогу як пішохід).

Також на відео можна побачити, що по прибуттю працівників поліції велосипедист починає наступний етап акторської гри — шкутильгає, імітуючи травмування:

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page