top of page

Ще раз про дотримання правил благоустрою, або речі, які роблять наше місто неприглядним

Муніципальна варта в черговий раз акцентує увагу на те, що згідно правил благоустрою Ірпеня заборонено розвішувати рекламно-інформаційні матеріали на парканах, електричних стовпах, стовбурах дерев, зовнішніх поверхнях будівель тощо. Недопустимо, щоб вищезазначені місця слугували стендами для рекламних оголошень! Тому завдяки роботі комунальних служб, які борються з ганебним явищем несанкціонованого обклеювання, а саме «Управління благоустрою міста», УЖКГ «Ірпінь» та «Муніципальна варта», мешканці та гості міста відмічають, що в Ірпені чисто, а шари різнокольорових розклеєних оголошень — рідкісне явище.

Деякі недобросовісні компанії і підприємці, щоб самим не ризикувати і не платити штраф, залучають до розклеювання неповнолітніх, іноді потім ще й не виплачуючи їм нічого. Згодом їх батьки в фейсбуці бідкаються на недобросовісного роботодавця...проте це той випадок, коли порушення є з обох сторін!

Шановні батьки! Дуже добре, коли ваші діти прагнуть самі заробити гроші, але поясніть їм, що рекламні оголошення можна клеїти тільки у спеціально відведених для цього місцях: інформаційних тумбах та дошках оголошень.


Закликаємо триматися подалі від таких сумнівних видів заробітку, та тримати місто в чистоті! До того ж, особи які цим займаються, отримають адмінпротокол з подальшим викликом на адмінкомісію.

Примітка: У відповідності до статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення порушники, які розміщують оголошення у невідведених місцях, нестимуть адміністративну відповідальність. Розмір штрафу — від 340 до 1360 грн. для громадян та від 850 до 1700 грн. для посадових осіб.

 

У випадку виявлення порушень правил благоустрою міста, ви можете повідомити про це на цілодобову «гарячу лінію» муніципальної варти ІМР за телефонами: 📱 (073) 07-00-557 або 📞 (04597) 60-400. Будь ласка, робіть фото- та/або відео фіксацію правопорушення, та надсилайте за вищезгаданим мобільним номером месенджерами Telegram, Viber або WhatsApp.

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page