top of page

Почастішали випадки порушення громадського порядку та режиму дотримання тиші

З настанням літнього періоду в Ірпені значно почастішали випадки порушення режиму дотримання тиші та громадського порядку. Один з таких прикрих випадків стався 18 червня в центрі міста. Громадянин похилого віку звернувся до чергової частини муніципальної варти Ірпінської міської ради, заявляючи що до нього було застосований сльозогінний газ неповнолітньою особою. За словами дідуся, такі дії в його сторону були у відповідь на зроблене зауваження хлопцю та його товаришам, які порушували громадський порядок у дворі багатоповерхового будинку за адресою вул. Шевченка 4, в якому він сам проживає. Інспектори муніципальної варти викликали співробітників ювенальної превенції, та передали їм для встановлення подробиць і подальших дій підлітка, котрий застосував проти літнього чоловіка газовий балончик «Кобра-1».


Шановні містяни! Ми можемо разом вирішувати подібні проблеми — Ірпінська муніципальна варта готова реагувати на звернення по проблемах порушення громадського порядку і правил благоустрою у дворах в разі наявності на місці вчинення правопорушення заявника (свідка). Звертайтесь до чергової частини муніципальної варти цілодобово за номерами: 📱 (073) 07-00-557 або 📞 (04597) 60-400.


Будь ласка, робіть фото- та/або відеофіксацію правопорушення, та надсилайте матеріали за вищезгаданим мобільним номером месенджерами Telegram, Viber або WhatsApp.

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page