top of page

Коти й собаки без господаря. Зробіть добро і візьміть собі безпритульну тварину!


Служба захисту та лікування тварин організувала фотосесію з кошенятами та цуценятами, які були знайдені на вулиці. Ірпінські зоозахисники зробили так, щоби якомога більше людей побачили, які гарні тварини чекають на нову домівку, і муніципальна варта також долучилась до цього доброго заходу. До речі, під час самої фотосесії одне цуценя знайшло нову родину. А від початку року ірпінці забрали додому понад 200 безпритульних тварин.

Ви можете врятувати життя живій істоті. Візьміть безпритульну тварину додому, саме вони є найвідданішими! Повірте, тварина, яке сповна відчула на собі страждання від самотності, голоду, холоду та жорсткості, віддячить вам за ваш гуманний вчинок. Вона стане добрим другом на довгі роки!


  • Якщо Ви готові до нового члена своєї сім’ї – телефонуйте за телефоном +380973029151 (Євгенія Мельник, керівник відділу «Служба захисту та лікування тварин» КП «Управління благоустрою міста» ІМР).


  • Якщо Ви бажаєте допомогти придбати корм – також телефонуйте за телефоном +380973029151 («Служба захисту та лікування тварин»).

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page