top of page

Протокол дослідження якості атмосферного повітря в Ірпені


Фото надане інформаційним агенством ITV (автор фото - Олег Гриб)

З метою інформування населення про стан навколишнього природнього середовища, департамент екології та природних ресурсів Київської обласної державної адміністрації надав протокол дослідження якості атмосферного повітря за даними станції спостереження, розташованій в м. Ірпінь по вул. Шевченка 2-А, з 13.07.2020р. по 19.07.2020р.:

Нагадаємо, що дані від автоматизованих постів моніторингу атмосферного повітря доступні онлайн на сайті Департаменту екології та природних ресурсів, а для їх отримання потрібно:

1. Зайти на сторінку «Моніторинг довкілля» сайту департаменту екології та природних ресурсів КОДА: www.ecology-kievoblast.com.ua/home/ecoMap; 2. У верхньому лівому куті в меню «Об’єкти моніторингу» вибрати «Автоматизовані ПС» та натиснути «Фільтрувати»; 3. На мапі натиснути на координатну мітку потрібного посту; 4. У віконці, що відкрилося, натиснути на посилання «Дані моніторингу»; 5. На сторінці, що відкрилася, вибрати цікавлячі вас дати та натиснути «Сформувати». За необхідності дані можна експортувати в Excel натисканням відповідної кнопки внизу сторінки.

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page