top of page

Ірпінська муніципальна варта прийняла участь у спільному заході із забезпечення громадського порядку

17-го липня був проведений спільний захід по охороні громадського порядку в с. Петропавлівська-Борщагівка за зверненням сільського голови у зв'язку з ростом в селі вуличної злочинності. В заході прийняли участь громадські формування з охорони громадського порядку Київщини, які разом з дільничними Національної поліції України патрулювали вулиці, попереджували факти вандалізму та порушення громадського порядку, реагували на звернення громадян.

В населеному пункті Петропавлівська-Борщагівка діє ГФзОГП «спецпідрозділ «Дельта» (м. Вишневе), тому під час відпрацювання в допомогу місцевим патрулям на чергування відправились представники громадських формувань з охорони громадського порядку «Ірпінська муніципальна варта» та «Сектор Безпеки» (м. Бориспіль). Всі перелічені ГФзОГП являються членами громадської спілки «Громадська безпека +380».


Отримання досвіду від колег та передача власного дозволяє максимально широко розуміти проблематику та знаходити відповідні ефективні рішення. «Ірпінська муніципальна варта» й надалі буде приймати участь у заходах, спрямованих на забезпечення публічної безпеки в нашому регіоні, адже забезпечення правопорядку на вулицях — прямий шлях до успішної громади!

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page