top of page

Успішна співпраця населення, муніципальної варти і поліції – запорука безпечного міста!

На жаль, в Ірпені є деякі сили, для яких не важливе питання безпеки в місті, які необґрунтовано звинувачуть та поливають брудом в соцмережах муніципальну варту. Їх ціллю є створення певного протистояння населення муніципальній варті, або зупинки співпраці між муніципальної вартою та поліцією. Ми ж заявляємо, що нічого у вас не вийде, і муніципальна варта буде й надалі ефективно працювати на громаду, та тісно співпрацювати з поліцією!

У вересні минулого року на території гідрологічного заказника «Криничка» пройшла ініційована муніципальною вартою толока, в рамках якої крім усього були встановлені охоронні і заборонні знаки на території, а сам заказник був взятий муніципальною вартою як ще один об'єкт нагляду. З тих пір як «Криничка» перебуває під контролем муніципальної варти Ірпінської міської ради, майже повністю припинились випадки розведення вогнищ, засмічення та забруднення території тощо. Це стало можливим перш за все завдяки нашій небайдужій громаді! Мешканці міста своєчасно повідомляла муніципальну варту про порушення заповідного режиму, після чого було відповідне реагування.


4 серпня 2020 року на чергову частину муніципальної варти надійшла інформація щодо заїзду та стоянки автомобіля на територію заказника, що суворо заборонено. Прибувший на місце екіпаж муніципальної варти склав на правопорушника, водія транспортного засобу, відповідні адміністративні матеріали. Разом з цим інспектори помітили у водія ознаки алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння, і викликали Національну поліцію.

Поліцією, відповідно, за керування транспортними засобами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння були складені адмінматеріали за ст. 130 КУПАП (що цікаво, як виявилось дана особа за керування в стані сп'яніння піддавалася адміністративному стягненню вже не вперше), а авто було евакуйовано на спецмайданчик.

Цей інциндент є одним з прикладів того, як злагоджено має працювати система безпеки в місті — дякуємо свідомим громадянам, які повідомляють про правопорушення, та поліцейським Ірпінського відділу поліції за належне реагування!

Цілодобова «гаряча лінія» муніципальної варти Ірпінської міської ради: 📞 (04597) 60-400 або 📱 (073) 07-00-557 (+ Telegram, Viber, What'sApp).

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page