top of page

Муніципальна варта забезпечувала охорону публічної безпеки під час масових заходів 23 та 24 серпня

Інспектори муніципальної варти разом з поліцейськими Ірпінського відділу поліції забезпечували дотримання громадської безпеки під час масових заходів, приурочених національним святам української державності 23-24 серпня.

За останні два дні в Ірпені був проведений одразу цілий ряд публічних заходів та урочистостей, порядок та безпеку на яких, як завжди, забезпечували посилені наряди поліції та муніципальної варти. Зокрема, відбулось відкриття дитячого садочку «Знайко» на вул. Курортній та спортивної алеї на набережній, пройшли концерти в парках та на центральній площі ім. Шевченка, урочисто підіймали прапор України перед міськрадою. На Алеї пам’яті захисників України на ірпінському міському кладовищі відбулася панахида за воїнами, які загинули на сході під час проведення АТО.


Встигли інспектори муніципальної варти побувати й в селі Козинці Ірпінської громади, де вчора було подвійне свято, адже там відзначали не лише День Державного Прапору, а й День села. Вітаємо жителів Козинців і виражаємо подяку за внесок у розвиток та добробут Ірпінської громади!

Також нам приємно відмітити, що всі урочистості та події минули мирно, грубих порушень порядку зафіксовано не було.

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page