top of page

Муніципальна варта оновила інформаційні банери в рекреаційних зонах Ірпеня


Цього тижня проводиться оновлення інформаційних стендів з витягами з Правил поведінки в рекреаційних зонах Ірпеня. На банерах вказані основні обмеження згідно Правил поведінки в рекреаційних зонах міста Ірпеня, затверджених рішенням №91/1 виконавчого комітету Ірпінської міської ради від 18.06.2019.

З повним текстом Правил можна ознайомитись на сайті Ірпінської міської ради.


Також нагадуємо, що згідно рішення №91/3 виконавчого комітету ІМР від 18.06.2019, муніципальна варта Ірпінської міської ради є уповноваженим органом, який здійснює у межах своєї компетенції комплекс заходів превентивного характеру щодо цілодобового контролю за дотриманням правил благоустрою і правил поведінки в рекреаційних зонах міста Ірпеня. Рекреаційними зонами є ділянки суші і водного простору, призначені для організованого масового відпочинку населення, туризму та проведення культурних і спортивних заходів (тобто всі зелені зони, парки, сквери, лісопарки, та місця організації відпочинку населення, туризму, проведення культурних і спортивних заходів).


У разі виявлення порушень правил благоустрою міста, громадського порядку на території рекреаційних зон, обов'язково повідомляйте про це на цілодобову «гарячу лінію» МВ за телефонами: 📱 (073) 07-00-557 або 📞 (04597) 60-400. Будь ласка, також робіть фото- та/або відеофіксацію правопорушення, та надсилайте матеріали за вищезгаданим мобільним номером месенджерами Telegram/Viber/WhatsApp.

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page