top of page

Поліція та муніципальна варта забезпечували безпеку дор. руху під час веломарафону «Київська сотка»

6 вересня в Києві, Ірпені та Приірпінні відбулась масштабна спортивна подія: «Київська сотка» — сьомі за рахунком велосипедні перегони для всіх бажаючих. Маршрути велосипедистів пролягли через Ірпінь, Бучу, Ворзель, Михайлівку-Рубежівку, Козинці та деякі інші населені пункти.

Велоперегони «Київська сотка» проводяться в форматі шосейних перегонів з метою популяризації велосипеду як екологічного виду транспорту, популяризації здорового способу життя, а також задля надання спортсменам, мандрівникам та шанувальникам велоспорту можливості вдосконалити свою спортивну майстерність. Учасники стартовали групами в чотири етапи відповідно до категорій з перервою у п'ять хвилин.


В котрий раз маршрут цього відомого веломарафону проходив через Ірпінь, і вже традиційно велосипедисти промчали ірпінськими вулицями — Озерна, Личака, Центральна, Соборна, Садова та Університетська. Цьогоріч у змаганнях взяли участь понад дві тисячі любителів та професіоналів велосипедного спорту з різних куточків України. Авторух вулицями повністю не перекривали. Безпеку спортсменів забезпечувала безпрецедентно велика кількість екіпажів і особового складу Національної поліції, Муніципальної варти, та за допомоги волонтерів, що тимчасово обмежували рух автомобілів та пішоходів на окремих ділянках. В поєднанні з допомогою мотоциклістів супроводу з «MotoHelp» це дозволило забезпечити безпеку учасників на всій протяжності маршруту.

Сьогоднішнім ранком був проведений інструктаж для співробітників поліції і Муніципальної варти, які залучені до проведення заходу. Після чого всі зайняли свої позиції згідно плану, і спільнимм зусиллями забезпечили дотримання безпеки дорожнього руху, а також публічної безпеки та порядку на час велоперегонів.

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page