top of page

Муніципальна варта закликає містян бережливо ставитися до комунального майна!


Ірпінська набережна, парки та сквери — прекрасні місця для сімейного відпочинку та зустрічі з друзями. Завдяки кропіткій праці комунальних служб міста вони завжди доглянуті та охайні, квітують із ранньої весни до пізньої осені, та мають особливу атмосферу взимку. Більшість Ірпінчан розуміють, що ставлення до майна територіальної громади має бути дбайливим, тим не менш, трапляються поодинокі прикрі випадки вандалізму та порушень правил благоустрою на території рекреаційних зон. У випадку їх виявлення, просимо негайно повідомити про це на цілодобову «гарячу лінію» Муніципальної варти Ірпінської міської ради за телефонами: 📱(073) 07-00-557 або 📞(04597) 60-400. Будь ласка, робіть фото- та/або відео фіксацію правопорушення, та надсилайте матеріали за вищезгаданим мобільним номером месенджерами Telegram, Viber або WhatsApp.


Дякуємо комунальним підприємствам, та усім тим, для кого небайдужий зовнішній вигляд Ірпеня і хто прикладає власні зусилля для наведення та збереження чистоти і порядку. Будемо раді, якщо кожний зокрема, і всі в цілому, будуть слідкувати за їх дотриманням.


Муніципальна варта продовжує планові роботи з інформування населення правилам цивілізованої поведінки. Зокрема, оновлюємо та встановлюємо в нових локаціях інформаційні стенди з Правилами поведінки в рекреаційних зонах Ірпеня, і заборонні таблички.


Гарного всім відпочинку!

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page