top of page

Муніципальна варта реагує на проїзд автомобілів по велодоріжці між Ірпенем та Києвом


Влітку між Ірпенем і Києвом вздовж автомобільної дороги Р-30 збудували і відкрили велодоріжку, яка нині користується великою популярністю серед велосипедистів, як приміський веломаршрут до станції метро «Академмістечко». Останнім тижнем люди часто ширили соцмережами відео, як деякі нахабні водії дану доріжку використовують для проїзду власним автотранспортом щоб уникнути заторів. Скільки витримає доріжка — питання риторичне, адже вона явно не розрахована на такі навантаження, не кажучи ще про першочергове питання безпеки велосипедистів та пішоходів, які користуються нею.


Муніципальна варта Ірпінської міської ради вживає заходів для недопущення проїзду автомобілів даною доріжкою. З 7-ї по 9-ту годину ранку (в період можливих ранкових дорожніх корок) ми виставляємо мобільний пост, фіксуємо правопорушення і зупиняємо всі авто, що рухаються даною не призначеною для автомобілів доріжкою. На безвідповідальних водіїв будуть складені адміністративні протоколи. Перший горе-водій вже був зупинений, і крім протоколу про адмінправопорушення отримав від інспекторів Національної поліції постанову про притягнення до адмінвідповідальності, яка була складена прямо на місці правопорушення.


Не повторюйте чужих помилок, поважайте інших учасників дорожнього руху, та бережливо ставтесь до об'єктів інфраструктури нашого регіону!

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page