top of page

Муніципальна варта отримала право на діяльність у сфері телекомунікацій

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації 26 квітня включила КП «Муніципальна варта» ІМР до реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій. Даний процес відбувся в рамках реалізації рішення Ірпінської міської ради про реорганізацію комунального підприємства «Ірпінькомунікаціясервіс» шляхом його приєднання до Муніципальної варти. Наразі проводиться суцільна інвентаризація всіх активів і зобов'язань підприємства «Ірпінькомунікаціясервіс».

Муніципальна варта Ірпінської міської ради отримала право на здійснення діяльності у сфері телекомунікацій
26 квітня 2021 року НКРЗІ надала Муніципальній варті Ірпінської міської ради право на здійснення діяльності у сфері телекомунікацій

КП «Муніципальна варта» ІМР суб'єктам господарювання і фізичним особам платних послуг інтернету не надає.


До відома всіх операторів/провайдерів телекомунікацій нашого регіону, а також підприємств та громадян! У разі виявлення фактів несанкціонованого підключення, використання чи псування комунальних телекомунікаційних мереж винні посадові особи і громадяни будуть притягнуті до адміністративної та кримінальної відповідальності. Всі незаконні під'єднання і незаконно встановлене мережеве обладнання на об'єктах комунальної власності буде демонтовано.


Цілодобова «гаряча лінія» Муніципальної варти: 📱(073) 07-00-557 (+Telegram, Viber, WhatsApp) та 📞(04597) 60-400.


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page