top of page

Члени «Ірпінської муніципальної варти» продовжують вдосконалювати навички стрілецької підготовки

Постійно підвищуємо рівень підготовки і професійних навичок. Члени громадського формування з охорони громадського порядку «Ірпінська муніципальна варта» навчаються та вдосконалюють свої навички практичної стрільби з «травматичної зброї».

Курс стрільб базується на заходах безпеки та практичному застосуванню «травмату» як інструменту самозахисту. Відпрацьовуємо швидке перезаряджання пістолету зі зміною магазину, усунення затримок при стрільбі, техніку швидкісного пересування зі зброєю в руках, стрільбу з місця по нерухомими цілям, динамічну стрільбу при недостатньому освітленні та з психоемоційним навантаженням, техніку стрільби з коротких зупинок при стрільбі у русі з різних положень і на різних дистанціях тощо.


Висловлюємо подяку за підготовку членів нашого громадського формування навичкам практичної стрільби з пристроїв для відстрілу набоїв несмертельної дії («травматичний пістолет») професійним тренерам-інструкторам Muller Arms — Олександру Чижу та Олександру Мельнику, які проводять для нас ефективні та важливі теоретичні та практичні заняття.


«Гаряча лінія» Муніципальної варти: (073) 07-00-557 (+Viber, Telegram, WhatsApp), (045 97) 60-400 (цілодобово).

Нагадаємо, на частина членів громадського формування «Ірпінська муніципальна варта» відпрацьовують навички стрілецької підготовки на стрільбищі «Практика».

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page