top of page

Муніципальна варта Ірпеня переймає світовий досвід у сфері безпеки

Підтримка повсякденного міського життя і забезпечення громадської безпеки являються першочерговими задачами для багатьох міст світу, в тому числі і Ірпеня. Рішення для виявлення, сбору і аналізу цінної оперативної інформації необхідні в сучасному світі, який постійно змінюється, а кількість інформації невпинно зростає. Завдяки одержанню, обробці та аналізу важливої інформації з різних джерел, можна отримати глибоке розуміння того що відбувається, передбачити інцинденти, реагувати на них, та приймати відповідні заходи.

Керівника КП «Муніципальна варта» ІМР Миколу Ковальчука було запрошено міжнародною компанією «Verint» до їх ізраїльського офісу в м. Герцлія для ознайомлення з реалізацією проекту безпечного міста (Safe City Solutions) — а саме системами відеоспостереження та диспетчеризації.

В рамках триденної поїздки Микола Ковальчук відвідав тренінг для інсталяторів і спеціалістів з налаштування відповідних систем, ознайомився з роботою системи диспетчера та програмного комплексу інтелектуального відеоспостереження міста.

Також, в місті Єрусалим керівник ірпінської муніципальної варти дивився на роботу системи безпеки, диспетчеризації та управління на прикладі швидкісного трамваю Єрусалиму.

Довідка Ситуаційною поінформованістю називають здатність зібрати, виявити та проаналізувати цінну оперативну інформацію з метою генерації попереджувальних сигналів тривоги і організації дій, направлених проти соціально небезпечної діяльності. Це дозволяє отримати повне уявлення про безпеку в місті в будь-який момент часу, та більш ефективно оцінювати ризики та загрози.

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page