top of page

В Ірпені борються з рекламою телеграм-каналів з продажу наркотиків

Сьогодні, 26 червня відзначається Міжнародний день боротьби зі зловживанням наркотичними засобами та їх незаконним обігом. Розповсюдження наркотиків і злочини, пов’язані з ними, залишаються серйозною загрозою для здоров’я і безпеки людей, особливо молодих, і не лише в Україні, а й у всьому світі. На жаль, в Ірпені досить гострою є проблема рекламування телеграм-каналів по збуту наркотиків. Така реклама здійснюється шляхом нанесення графіті на паркани, будинки та стіни приміщень.


Днями, задля безпеки мешканців міста, працівники Ірпінського відділу поліції та КП «Муніципальна варта» ІМР спільно зі свідомими мешканцями Ірпеня працювали над ліквідацією реклами продажу наркотичних засобів. З великим задоволенням до акції долучились діти, та допомогли замалювати рекламу телеграм-каналів. Дякуємо всім, хто долучився!

Це був тільки перший етап, надалі планується регулярне проведення подібних рейдів в різних районах Ірпеня. Муніципальна варта націлена на таку співпрацю й надалі робитиме все необхідне, аби спільно з поліцією та громадськістю боротись з цим негативним явищем в місті. Ірпінь без наркотиків!

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page