top of page

Ірпінська муніципальна варта прийняла участь у спільних заходах з охорони і забезпечення громадськог

21-го серпня відбувся черговий етап планових спільних заходів по охороні громадського порядку на території Київської області, в якому беруть участь громадські формування з охорони громадського порядку Київщини разом з органами Національної поліції України.

На цей раз, громадське формування з охорони громадського порядку «Ірпінська муніципальна варта» (яке діє на базі нашого комунального підприємства), спільно з поліцією та іншими ГФзОГП нашої області, а саме «Варта Обухова», «Боярський міський патруль», «Українська міська варта», «Спецзагін «Дельта» (м.Вишневе), та «Граніт» (с. Тарасівка), проводили заходи по укріпленню громадської безпеки у місті Обухів. Всі перелічені ГФзОГП являються членами громадської спілки «Громадська безпека +380».


Профілактичні відпрацювання зведених патрулів були направлені на виявлення злочинів, запобігання правопорушень, що посягають на громадський порядок (розпивання алкогольних напоїв та поява у п’яному вигляді, куріння у громадських місцях), попередження фактів вандалізму, дотримання правил безпеки дорожнього руху, а також правил карантину.


Така взаємодія дуже важлива, адже це – обмін досвідом та вивчення кращих практик. Дякуємо колегам за співпрацю та участь у результативному заході по охороні громадського порядку!

Прим.: Члени громадських формувань з охорони громадського порядку наділені відповідними повноваженнями згідно Закону України «Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону».

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page